۱۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۶

دبیر هیئت کاراته استان قزوین:

کاراته کا الوندی در لیگ جهانی شرکت می کند

کاراته کا الوندی در لیگ جهانی شرکت می کند

قزوین- دبیر هیئت کاراته استان قزوین گفت: کاراته‌کای الوندی در رقابت های لیگ جهانی فرانسه شرکت می کند.

حمید رضا داوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم ملی کاراته کشورمان در رقابت های لیگ جهانی به روی تاتامی می رود که علی اصغر آسیابری از استان قزوین به این اردو فراخوانده شد.

وی بابیان اینکه آسیابری به عنوان نماینده امید ها در ترکیب تیم ملی کشورمان است افزود: آسیا بری با کسب نشان برنز امید های جهان به عنوان یکی از اعضا امید در ترکیب تیم ملی کشورمان در این مرحله از لیگ جهانی که اوایل بهمن در فرانسه برگزار می شود شرکت می کند.

داوری عنوان کرد: بهمن عسگری دیگر ملی پوش کشورمان که نشان طلای رقابت های جهانی را در کارنامه دارد بر اساس اعلام کادر فنی در لیست این رقابت ها حضور ندارد که به دنبال علت این تصمیم هستیم.

دبیر هیئت کاراته استان قزوین یادآور شد: تیم ملی کشورمان با ۱۰ کاراته کا مرد و زن در این رقابت ها شرکت می کند.

رقابت های لیگ جهانی کاراته در فرانسه طی روز های سوم و چهارم بهمن ماه به میزبانی شهر پاریس برگزار می شود.

کد مطلب 2995430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha